Известие

Collapse
No announcement yet.

Лека полека...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от RealSeX Покажи съобщение
    Ааааа не не мисля да си правя бронзови синхрони и аз мисля че ще е голям провал.Става дума да бронзовите втулки на самата ос която е от външната страна наще кутии нали незнайно защо не са със ос от краи до краи ами е от 2 части.
    Да,там профилактично се сменя втулката.
    145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

• Първоначално публикувано от drigata Покажи съобщение
      Да,там профилактично се сменя втулката.
      Те са 2 бронзови втулки една малка и една по голяма с едни канали по нея.
      Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

По добрият вариант е да си вземеш скорости от 145/6 и да им извадиш всичко от вътре и да си го сложиш в твоят корпус!!!
        Тоя въпрос го задавах няколко пъти, има ли пречка да се наринат карантиите от 145/6 на 33 - кова кутия, ама никой не се отзова. Така, че сподели има ли нещо особено!

Как бе баце,всички съвременни кутии са с бронзови синхрони,надявам се да си имал в предвид именно за сниманата кутия..
        Подтвърждавам!
        И на Москувича ми бяха бронзови синхронизаторите!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Как бе баце,всички съвременни кутии са с бронзови синхрони,надявам се да си имал в предвид именно за сниманата кутия..

Батка, предвид, че сме в 33 раздела и темата е за 33 как мислиш? Още повече, че в 33-ковата кутия няма нищо съвременно.

---------- Post added at 20:52 ---------- Previous post was at 20:50 ----------

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
          Подтвърждавам!
          И на Москувича ми бяха бронзови синхронизаторите!

Ти па кво потвърждаваш? Че караш Москвич или Алфа Ромео 33?

---------- Post added at 20:54 ---------- Previous post was at 20:52 ----------

Първоначално публикувано от RealSeX Покажи съобщение
          Ааааа не не мисля да си правя бронзови синхрони и аз мисля че ще е голям провал.Става дума да бронзовите втулки на самата ос която е от външната страна наще кутии нали незнайно защо не са със ос от краи до краи ами е от 2 части.
          Аз пак не схванах за какво става въпрос. Не се сещам хич.
          Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Боби за е те тези лъскавите имах предвит бяха се разлабили и като ти стои колата в покои запалена и кутията прави такър такър кат натиснеш съединителя и всичко е ОК а сега това трябва да изчезне!!!!
            Attached Files
            Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• мхм....сега като ги гледам и при мен може да не е аксиалния лагер ми тея гадории да са заминали!
              Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• Хахаха,вие открихте топлата вода.........
                145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

Хахаха,вие открихте топлата вода.........

Защо???????? За този проблем знам от много време просто сега имам възможността да го оправя!!! Знам и много други работи ама няма как да се случат без пари!!!! И не смятам че съм открил топлата вода колега просто го обясних на тези които не са знаели от къде идва това гадно шумолене нали за това е форума да споделяме и да се учим

Comment

• И сега вече в обратен ред!!!!!!!Започваме да зглабяме

Всичко е налично сега лека заигравка и всичко започва да се нарежда обратно по кутиите !!!!
                    Attached Files

Comment

• Колеги кажете нещо за сигментите на GOETZE че нещо ме наплашиха че не били свестни !!!!!!!!

Comment

• Първоначално публикувано от RealSeX Покажи съобщение
                        Колеги кажете нещо за сигментите на GOETZE че нещо ме наплашиха че не били свестни !!!!!!!!
                        Ми наистина не са.
                        Лошото е, че нямаш голям избор. Вече почват да изчезват частите за тия коли или може би не внасят нашите търговци.

Comment

• Няма какво да се плашиш!
                          Добри са!
                          Това, че от Алфа слагат заводски АЕ е друга бира!
                          Ако си не си взел още сегменти, вземи АЕ, но ако си купил Гьотце, слагай ги без притеснение.
                          На някой гроздето пак му е било кисело!
                          Едит:тапите смени ли!?
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                            Няма какво да се плашиш!
                            Добри са!
                            Това, че от Алфа слагат заводски АЕ е друга бира!
                            Ако си не си взел още сегменти, вземи АЕ, но ако си купил Гьотце, слагай ги без притеснение.
                            На някой гроздето пак му е било кисело!
                            Едит:тапите смени ли!?

Да бе да, Гьотце били хубави, добрееее......Дали не знам колко са хубави?

Comment

• Не бъди максималист!
                              Все пак са сегменти, а не като някои боклуци, дето започват да горят масло след 5-10 хил. км.
                              И аз слагам АЕ, но ако е взел вече Гьотце, да ги изхвърли ли!?

Comment

• Кои тапи да сменя????

Comment

Working...
                                X